Durf te laten zien wie je echt bent,
zonder bang te zijn gekwetst te worden!

Ontdek dat je sensitiviteit je kracht is en hoe je vol zelfvertrouwen authentiek kunt zijn in je relaties met anderen.

Wil jij zelfverzekerd trouw aan jezelf zijn, maar…

Q

Maak je je druk om wat anderen van je denken of dat ze je zullen afwijzen ?

Q

Heb je het gevoel niet goed genoeg te zijn zoals je bent ?

Q

Voel je je vaak onbegrepen of niet gehoord ?

Q

Laat je je eigenwaarde teveel afhangen van de bevestiging van anderen ?

Meld je dan nu aan voor een gratis 30 minuten ‘Laat je Innerlijke Licht Stralen’ telefonische coaching sessie (priceless*)!

LET OP! Deze maand heb ik ruimte in mijn agenda gemaakt zodat ik tijdelijk deze sessies kan aanbieden. Er is een beperkt aantal plekken vrij, dus wees er snel bij!

(* je ziet vaak vermeld hoeveel een dergelijke sessie waard is, maar dit is niet een sessie die ik normaal aanbied – het is een unieke kans voor jou om een eerste stap te zetten om te kijken wat je kunt veranderen om verder te komen. Wat is dat waard?)

Tessa van Keeken, Healing Coach for Compassionate LIving

Wie ben ik en hoe kan ik je helpen?

Als kind en jong volwassene raakte alles wat er in de wereld gebeurde, en hoe mensen opstelden, me erg. Ik probeerde minder te voelen, harder te worden, maar voelde me dan totaal uit balans. Ik kon niet anders dan trouw aan mezelf zijn, maar vond het doodeng en ongemakkelijk. Anderen zagen me als een sterke vrouw, maar ik voelde me zwak. Tot ik leerde in mijn innerlijke kracht te staan zonder mijn sensitiviteit te verliezen, omdat gevoelig zijn bij me hoort en me ook helpt compassievol te zijn, naar anderen en mezelf.

Al mijn kennis en ervaringen deel ik in mijn 1-1 en groepsprogramma’s. Inmiddels heb ik de afgelopen 15 jaar vele (hoog)gevoelige mensen mogen helpen de moed te vinden zichzelf te durven laten zien, door trouw aan zichzelf te zijn en hun kwetsbaarheid te omarmen, en zich zo zo zelfverzekerd te uiten, waardoor zij gezonde en gelijkwaardige relaties kunnen hebben in werk en privé.

Ik wil ook jou graag helpen om jezelf te durven laten zien. te kijken hoe je trouw aan jezelf kunt durven zijn zodat je je in balans voelt en zelfverzekerd authentieke relaties aan kunt gaan.  Daarom geef ik deze inzicht-sessies. Laten we samen kijken welke stappen jij kunt zetten om trouw aan jezelf te zijn en je innerlijke licht te laten stralen!

Vraag nu je gratis inzicht sessie aan!

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen neem ik contact met je op
om een datum en tijd voor de sessie te plannen.

Wij gebruiken je informatie om contact met je op te nemen en een telefoonsessie te houden.

Je kunt je sessie boeken t/m 31 maart, maar er is slechts een beperkt aantal plekken dus wees er snel bij!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Your are one click away from getting this awesome e-book!

You have Successfully Subscribed!

Join the 5-Day Ki Wisdom & Inner Leadership Experience!

Enter your details below to sign up for the 5-day Experience.

You have Successfully Subscribed!

Almost there! Just insert your email and let the fun(nels) begin!

You have Successfully Subscribed!

Join me LIVE and watch over my shoulder as I create a complete FUNnel from start to finish!Sign up for "Putting the FUN in FUNnels" Live Webinar taking place on Oct. 15, 2018 at 2PM EST

You have Successfully Subscribed!